Kujdesi.com zgjerohet:Hapja e tre lokacioneve të reja në Pejë, Istog dhe Deçan

Lexo më shumë

Shërbime shëndetësore në shtëpinë tuaj.

Bazuar ne modelin norvegjez të shërbimeve shëndetësore shtëpiake, Kujdesi ofron shërbime akute mjekësore dhe infermierike, por edhe abonime mujore me vizita javore për të moshuarit dhe pacientët me sëmundje kronike.

Çmimet

Shërbimet mjekësore dhe infermierike

Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Podujevë, Istog, Fushë Kosovë, Deçan, Lipjan, Shtime, Graçanicë dhe Obiliq!

Kontrollë e mjekut

30

20

 • Anamneza dhe ekzaminimi fizik
 • Matje të shtypjes së gjakut
 • Matje të glukozës (sheqerit)
 • Matje të pulsit dhe saturimit të oksigjenit
 • Marrje e gjakut dhe urinës për analiza laboratorike1
 • EKG dhe interpretim

Administrim të infuzionit2, 3

10

Administrim të injekcionit2, 3

5

Pastrim dhe fashim të plagëve

Varësisht nga plaga

10-20

Vendosje dhe ndërrim te kateterit

20

Aspirim të sekreteve

15

Pastrimi i veshëve

15

Marrja e gjakut për analiza

10

Marrja e urinës për analiza

10

Transporti i pacientëve me autoambulancë4

Varësisht nga distanca

Na kontaktoni

 • 1. Kosto e analizave faturohet shtesë.
 • 2. Në rast se pacienti ose të afërmit gjatë vizitës së stafit tonë nuk i kanë medikamentet në dispozicion, kosto e tyre faturohet në bazë të çmimores së veçantë.
 • 3. Medikamentet parenterale (infuzionet dhe injeksionet) administrohen në përputhshmëri me ligjet e Kosovës. Në rast se pacienti nuk disponon medikamentet dhe ato ofrohen nga Kujdesi, pason një tarifë shtesë prej 5 euro.
 • 4. Ky shërbim ofrohet përmes kompanisë bashkëpunuese.
 • - Gjatë shërbimeve mjekësore dhe infermierike peroneli ynë do të qëndroj pranë pacientit deri në 30 minuta. Për çdo 30 min shtesë qëndrimi të personelit tanë pas 30 minutëshit të parë faturoheni 5 euro ekstra.
 • - Vëni re: Gjatë fundjavës, ditëve të festave zyrtare dhe jashtë orarit, shërbimet mjekësore dhe infermierike faturohen me 1.5 herë të kostos se cekur më lart.
Çmimet

Abonimet mujore

Abonimet tona mujore janë të menduara për të plotësuar nevojat tuaja shëndetësore ose nevojat e të afërmëve tuaj.
Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Podujevë, Istog, Fushë Kosovë, Deçan, Lipjan, Shtime, Graçanicë dhe Obiliq!
Kujdesi Bazë
59€
/në muaj

Mjeku/ja tek shtëpia

1 herë në muaj

Infermieri/a tek shtëpia

4 herë në muaj
Kujdesi Plus
119€
/në muaj

Mjeku/ja tek shtëpia

2 herë në muaj

Infermieri/a tek shtëpia

8 herë në muaj

Abonim i personalizuar

Nëse keni nevojë për vizita më të shpeshta nga mjeku dhe infermieri, apo për kujdes më të gjatë, abonimi ynë i personalizuar do të përshtatet me nevojat tuaja. Na kontaktoni për të diskutuar në detaje se si mund t'ju ofrojmë ndihmën më të mirë për ju.

Çka përfshihet në abonimet mujore
 • Anamneza dhe ekzaminimi fizik
 • Rregullim i medikamenteve në dozeta javore (dozeta ofrohet falas)
 • EKG në shtëpi, dhe lexim të rezultatit
 • Matje të shtypjes së gjakut
 • Matje të glukozës (sheqerit)
 • Matje të pulsit dhe saturimit të oksigjenit
 • Dhënia e terapive intravenoze (infuzione / injeksione)1
 • Marrje e gjakut dhe urinës për analiza laboratorike2
 • Pastrim dhe fashim të plagëve3
 • Vendosje dhe ndërrim të kateterit
 • Ndërrim të stomës
 • Pastrim të lehtë dhe kujdes të lëkurës
 • Këshilla për ushqim dhe hidrim
 • Ndihmë me blerjen e barnave4
 • 1. Ky shërbim përfshihet vetëm kur personeli është në vizitë rutinore. Ditët në vijim faturohen sipas çmimores së «Shërbimet mjekësore dhe infermierike». Medikamentet parenterale (infuzionet dhe injeksionet) administrohen në përputhshmëri me ligjet e Kosovës.
 • 2. Ky shërbim ofrohet vetëm për pacientë të cilët për shkak të gjendjes shëndetësore nuk mund ti drejtohen klinikave laboratorike.
 • 3. Ky shërbim përfshihet vetëm kur personeli është në vizitë rutinore. Ditët në vijim faturohen sipas çmimores së «Shërbimet mjekësore dhe infermierike».
 • 4. Kostoja e medikamenteve faturohet sipas faturës tatimore nga barnatorja.
Muri i rekomandime

Çfarë thonë pacientët për ne

Njihuni me përvojat dhe vlerësimet e pacientëve tanë. Lexoni dëshmitë e tyre të sinqerta për cilësinë dhe profesionalizmin e shërbimeve tona

Pershendetje,
Deshta vetem me ju informu qe jemi teper te kenaqun me infermieret nga Kujdesi.

Fale sjelljeve te tyre do ti referojme te afermit tane te drejtohen per sherbime tek ju.

Blerta J.

3 fjale per Kujdesin:
Profesionalizem, Korrektesi Bashkepunues

Kushtrimi M.

Per kete staf mjeksor jam mirenjohse. Ju faleminderit per kushtet mjekësore qe i krijuat per baben tim plus edhe qe jeton larg nga Prishtina. I kryet te gjitha vizitat, respekt per ju.

Shukrije Sh.

Faleminderit per kujdesin e treguar ndaj Nënes time,per trajtimin e varres pas operacionit ne gju dhe heqjen e penjeve pa levizur nga shtepia!

U jam mirënjohës dhe falenderues per kete sherbim kaq lehtesues per mua dhe per nenen time

Punë të mbarë dhe suksese

Sali B.
Ekipi

Njihuni me Ekipin tonë

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë që janë ekspert në fushat e tyre profesionale. Duke u bazuar në sistemin shëndetësor nordik synojmë të jemi partner profesional dhe i besueshëm për ju dhe familjarët tuaj. Mirëqenia dhe rehatia juaj janë misioni ynë.
Arton Baftiu, MPharm, PhD
Arton Baftiu, MPharm, PhD
Drejtor Menaxhues / Bashkëthemelues
Fatos Blakaj, MSc
Fatos Blakaj, MSc
Bashkëthemelues
Flamur Mavraj
Flamur Mavraj
Bashkëthemelues
Arjanit Hoxha
Arjanit Hoxha
Mjek i Përgjithshëm / Menaxher
Fahri Berisha
Fahri Berisha
Specialist i Mjekësisë Familjare
Nezir Nimani
Nezir Nimani
Infermier
Arsim Avdimetaj
Arsim Avdimetaj
Infermier
Altina Thaqi
Altina Thaqi
Administratë dhe Marketing Digjital

Pytjet më të shpeshta

Blog

Këshilla dhe udhëzime për shëndetin dhe për të moshuarit

Si të aplikoni për punë? 5 këshilla për t’u veçuar
Si të aplikoni për punëKëshilla për punëPërgatitja e CV-sëRëndësia e letrës motivuese

Si të aplikoni për punë? 5 këshilla për t’u veçuar

E di, nuk është e vështirë të dërgoni një aplikim! E vështirë është të dërgoni një aplikim që veçohet dhe rrit shanset tuaja për t’u përzgjedhur për intervistë.

Ekipi i Kujdesit duke u kujdesur për pacientin - Kujdesi.com
Kontakti

Na kontaktoni

Për çdo informacion më të detajuara apo pyetje rreth shërbimit telefononi në numerin e mëposhtëm ose na shkruani në adresën tonë elektronike.
Të licensuar nga Ministria e Shëndetësisë së Republikës së KosovësTë regjistruar tek Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës
Na kontakto në ViberViberNa kontakto në WhatsAppWhatsAppNa kontakto në FacebookFacebook